عشرت شايق درادامه خاطرنشان کرد:پس از گذشت يک سال تا امروز بيش از 30 هزارنفر شامل سه هزار گردشگر خارجي، 900 نفر از شخصيتهاي سياسي فرهنگي از 117 کشور دنيا به نشانه صلح و دوستي جهاني بر اين قاليچه گره زدند.
دبير ستاد جشنواره سپاس صلح و دوستي جهاني از گشايش موزه صلح و دوستي جهاني در آيندهاي نزديک خبرداد و افزود: درراستاي اطلاع رساني بيشتر هماکنون سايت قاليچه صلح و دوستي جهاني راهاندازي شده که البته طراحي اين سايت به زبان انگليسي نيز انجام شده است.
وي با اشاره به اقدامات پژوهشي با موضوع صلح و دوستي جهاني اظهارداشت:دراين راستا با موضوع صلح و دوستي جهاني، يک سري حرکتهاي پژوهشي با موضوع نگاه قرآن و ائمه، نگاه و منظر اديان انديشمندان، شعرا، نويسندگان و شخصيتهاي ديني به اين موضوع انجام و به صورت کتاب منتشرخواهدشد.
شايق با بيان اينکه درسال آينده با همکاري يونسکو جشنوارههاي مختلف با موضوع صلح و دوستي جهاني برگزار خواهد شد تصريح کرد:البته از پاياننامههاي دانشجويي و وبلاگهي فعال در اين موضوع نيز حمايت خواهيم کرد.
مدير مجموعه تاريخي فرهنگي سعدآباد از رئيس دفتر منطقهاي يونسکو در ايران خواستار نامگذاري تعدادي از ميادين و بزرگراههاي کشورها به نام صلح و دوستي شد.
وي با اشاره به اينکه حتي يک ريال از هزينههاي اين جشنواره از منابع دولتي تأمين نشده است اضافه کرد:همچنين دراين راستا ضروري است موضوع صلح و دوستي جهاني درکتابهاي درسي دانشآموزان و مهارت هاي سازمان يونسکو بيش ازگذشته پرداخته شود.
همچنين در ادامه اين مراسم چونلي هان، رئيس دفتر منطقهاي يونسکو در ايران سپاس و قدرداني خود را از سوي يونسکو و دفتر منطقهاي يونسکو در تهران از برگزارکنندگان اين آيين اعلام کرد.
خاطرنشان ميشود درمراسم رونمايي از اولين شماره کتاب گرههاي صلح و دوستي جهاني در يک حرکت نمادين به نشانه صلح و دوستي جهاني، تعداد پنج کبوتر از قفس آزاد شدند.
همچنين درپايان اين آيين تعدادي از خبرگزاريها، روزنامهها، سايتها و نشريههاي فعال دراين حوزه تجليل و قدرداني شدند./118
گزارش تصويري
انتهای پیام/